Csiperó fesztivál

A nagyváradi Szacsvay Imre Általános Iskola volt a házigazdája a Csiperó nevű Gyermek és Ifjúsági Fesztiválnak 2015 július 19-25  között.  A fesztivál kitalálói a kecskeméti székhelyű, Európa jövője Egyesület, amelynek partnerei lehettünk a fesztivál megrendezésében. A Szacsvay Imre Általános Iskola felnőtt és gyermekközössége 60 gyermeket és 10 felnőttet látott vendégül egy héten keresztül. A fesztivál rendezvényeiről és programjairól iskolánk tanárai és tanítói gondoskodtak. : Pásztor Gabriella igazgató, Kecse Gabriella aligazgató, Fekete Erika projektfelelős, Zahu Valéria tanító-szervező, Tarr Éva testnevelő-szervező, Deé Róbert zenepedagógus-szervező. A fesztivál palettáján színes programok szerepeltek : Sebes Körös parti piknik party, termál-fűrdőzés, kirándulás a Bihari mészkőbarlangokhoz, családi programok, tájház-program, városnézés. Az élményt gyermekművészek előadásai tették még gazdagabbá.     

 

A Gyermek és Ifjúsági Fesztivál megvalósításáért köszönetet szeretnénk mondani támogatóinknak: Bihar Megye Tanácsának, az Ady Endre Liceum Kollégiumának, a  Szacsvay Imre Általános Iskola szülői közösségének, a szentjánosi KOL KFT-nek, a biharpüspöki EPY  étteremnek.       

 

Kecskeméti barátaink jövő évre szóló meghívásának nagy örömmel teszünk eleget, hogy a továbbiakban is részesei lehessünk ennek a remek kezdeményezésnek.

Folytatjuk!

Fekete Erika, tanító






 

 

 

 

 

 

Molnár Tünde - webmaster